MATERIALELE FOLOSITE LA MESELE DIN STEJAR INVECHIT

Descoperiți farmecul și durabilitatea autentică a mesei din stejar învechit, creată cu materiale de cea mai înaltă calitate. Fiecare masă este realizată cu atenție folosind lemnul nobil al stejarului învechit, conferind un aspect rustic și elegant în același timp.

Cu textura sa bogată și nuanțele sale naturale, stejarul învechit adaugă caracter și personalitate fiecărei mese, transformând fiecare masă într-o piesă centrală a decorului dvs. interior. Alegeți autenticitatea și durabilitatea mesei din stejar învechit și creați un spațiu plin de farmec și căldură în locuința dvs.

LEMN DE STEJAR RUSTIC

Descoperiți frumusețea autentică și caldă a culorilor lemnului natural de stejar rustic. Cu nuanțe bogate de maro și texturi naturale, aceste culori aduc un farmec rustic și un aer de eleganță în orice spațiu.

Lemnul de stejar rustic este apreciat pentru caracteristicile sale distincte, inclusiv nodurile naturale și vetrele, care conferă fiecărui obiect unicitate și autenticitate. Optați pentru aceste culori pentru a crea o atmosferă primitoare și plină de farmec, care îmbină tradiția cu stilul modern într-un mod inconfundabil.

CARBON

NATURAL OIL

POLE GRAY

WEATHERED OAK

GRAY

BLACK

DARK BROWN

WHITE WASH

OLD BASSANO