Cauti informatii despre eScaun.ro?

Întrebări frecvente

Cu ce se ocupa eScaun.ro?

Scaune, fotolii, canapele, banchete si mese fabricate în România

Dragostea pentru interioare unice și cererea de mobilier de înaltă calitate, îmbinate cu peste 25 ani de experientă, constituie fundamentul companiei noastre. Suntem specializați în fabricarea și vânzarea de articole de mobilier lucrate manual, de înaltă calitate, pentru casă și birou.

Produsele fabricate sunt scaunebăncifotoliicanapele și mese, toate fabricate manual, inovatoare în design și material. Toate produsele sunt realizate cu cea mai mare atenție și grijă. 

Fiecare dintre piesele noastre sunt realizate exclusiv din materiale de înaltă calitate. Este preocuparea noastră să îndeplinim dorințele și exigențele clienților noștri. Selecția noastră mare de mese, scaune, canapele, banchete și fotolii sunt potrivite pentru toate spațiile și pentru un confort excepțional.

Produsele noastre pot înfrumuseța atât interioarele imobilelor private cât și interioarele hotelurilor, restaurantelor, birourilor sau cafenelelor. Se potrivesc cu orice stil, fie cu stilul industrial (al cărui design mizează pe lemn, piele, fier, oțel și forme brute, nefinisate), fie cu stilul alpin chic (al cărui design combină mobilierul modern și contemporan cu elemente brute), sau cu stilul scandinav (care folosește materiale naturale, mai ales lemnul, care oferă acel sentiment de căldură).

eScaun.ro acționează ca un element de legătură între producție și clientul final. Acest lucru ne permite să răspundem tuturor solicitărilor specifice clienților și să le punem în aplicare.

Am început această călătorie din dorința de a aduce în casele clienților noștri produse cu design original, atent lucrate, pregătite să înfrumusețeze orice spațiu. Produsele noastre de înaltă calitate sunt o opțiune pentru cei care doresc rezistență și durabilitate, pentru că acestea sunt cele mai importante doua principii ale noastre.

Produsele fabricate de eScaun.ro sunt dezvoltate și proiectate de echipa noastră, având un design unic pe piață. eScaun este locul în care sufletul și materia se combină într-un mod care tinde spre perfecțiune, o simfonie de forme, materiale, culori, dimensiuni, atingeri și trăiri, armonios orchestrate de bagheta unei echipe profesioniste.

Pielea este un material durabil, elegant, flexibil, puternic si durabil.

Folosim piele de bivol pentru produsele noastre, acestea sunt piei durabile și robuste, cu pori grosieri. Spre deosebire de pielea de vacă normală, pielea de bivol are o porozitate semnificativ mai grosieră. Acesta este motivul pentru care pielea de bivol este preferata noastra pentru banci, scaune, canapele si fotolii.

Cu acest tip de piele, coloranții ecologici pătrund adânc în pori în timpul procesului de colorare, fără a modifica suprafața pielii. Structura ei rămâne neschimbată.

Pielea naturala de bivol este spalata manual in fabrica noastra, apoi se aplica un strat de vopsea elastică pe bază de apă pentru a preveni pierderea culorii. Pielea este apoi impregnată cu o ceară transparentă. Acest lucru face ca pielea să fie rezistentă la substanțe lichide și alte poluări.

Toată pielea noastră respectă reglementările stricte și ghidurile UE privind utilizarea și prezența coloranților PCP, CFC, Chromo (VI) și AZO în timpul procesului de colorare. Datorită naturaleței pielii, pot apărea diferențe de culoare între diferitele loturi de culoare.

Culorile ilustrate se pot abate de la realitate, de aceea va punem la dispozitie mostrele de culoare care se pot comanda. Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati.

Se adreseaza industriei HoReCa produsele eScaun.ro?

eScaun.ro susține afacerile Românesti

 

Cumpără cu încredere pentru afacerea ta produsele eScaun.ro și iți oferim discount-uri atractive

Amenajarea interioară a locațiilor HoReCa (hoteluri, restaurante, birouri, săli de evenimente sau cafenele) este un factor cheie pentru atragerea clienților și întoarcerea lor în aceeași locație. 

eScaun.ro iți propune tot ce ai nevoie pentru afacerea ta, scaunebăncifotoliicanapele și mese. Produsele sunt lucrate manual, conțin materiale de înaltă calitate și răspund celor mai diverse stiluri: modern, contemporan, art nouveau, art deco, tradițional și clasic.

De ce sa alegi produsele noastre pentru afacerea ta?

  •  Obții prețuri avantajoase
  •  Alegi dintr-o gamă extinsă de produse, potrivit oricărui tip de Business
  •  Beneficiezi de asistență profesională, pentru a face cele mai bune alegeri
  •  Un parteneriat B2B direct de la producător

 

Industria HoReCa s-a schimbat de-a lungul timpului, dar dorințele clienților rămân aceleași, aceștia vor să se simtă relaxați și puțin răsfățați. Împreună putem contura un interior modern, în totală concordanță cu brandul și întreg conceptul dumneavoastră.

Cei mai mulți oameni apreciază experiența generală atunci când vine vorba de cafenele și restaurante, mai degrabă decât să servească doar o cafea sau o masă. Există diverși factori care influențează modul în care se simt clienții dumneavoastră, de la conceptul interior la culorile pereților, mesele, designul scaunelor, iluminatul chiar și muzica. 

De aceea, este important să lucrați cu o echipă de experți în domeniul ospitalității, astfel încât afacerea dumneavoastra să aibă un mediu primitor și confortabil, iar clienții dvs. să revină. Folosiți scaune moderne din piele de bivol într-o cafenea, bănci confortabile în restaurante, mese din lemn masiv și alte piese de mobilier, pentru a completa designul. Fiecare restaurant sau cafenea va inspira un stil și frumusețe aparte cu ajutorul produselor eScaun.ro.

Împreună vom oferi oaspților dumneavoastră cea mai bună experiență, creând interioare HoReCa unice.

Un restaurant sau o cafenea poate ieși în evidență prin aspectul său captivant și fermecător, iar pub-urile sau barurile pot influența buna dispoziție a oamenilor. Am inclus în această categorie și cramele, pentru că am observat o tendință în ceea ce privește nevoia de a crea locații care ar putea face pe oricine să se simtă confortabil atunci când degustă brânză și vin.

Un hotel nu este doar un loc de cazare, ci un serviciu complet. Concurența în acest domeniu de activitate este foarte mare, iar diferențierea se face prin designul interior și prin mobilierul ales. 

Din ce în ce mai multe hoteluri își redecorează interioarele datorită noilor trenduri și pentru că încearcă să își facă oaspeții să se simtă ca acasă. De-a lungul anilor, am luat în considerare nevoile și preferințele clienților, adaptând atât serviciile de design, cât și colecția de produse pe care le fabricăm. 

Un mediu de lucru bine conceput este unul care favorizează dezvoltarea și oferă o atmosferă pozitivă. Inovația constă în soluțiile noastre orientate spre design care vor transforma spațiul de birouri într-un mediu funcțional, optim și mai sănătos.

În ultimii ani am observat faptul că pentru birouri și spații de lucru se pune accentul pe transformarea acestora spre a oferi o atmosferă mai primițătoare și mai modernă. Recepția s-a transformat într-un lounge atractiv, cu mobilier confortabil iar sală de ședințe include scaune de conferință care inspiră și mese trendy. Scaunele de birou tind să fie mai atrăgătoare din punct de vedere vizual, fără a-și pierde funcționalitatea.

Suntem bucuroși să vă ajutăm cu produsele noastre de mobilier, pentru a crește starea de bine a echipei dvs. prin întreaga ambianță.

Un concept Business To Business.

Trimite cu încredere un e-mail la contact@escaun.ro sau completează formularul de CONTACT.

Pentru întrebări și informații suplimentare ne gasiti si la: 0743 854 732

Produsele eScaun.ro pot fi vandute si de alti comercianti?

Pentru parteneri și parteneriate 

 

Dezvoltă-ți afacerea și vinde produsele eScaun.ro

Parteneriatul cu eScaun.ro reprezintă o oportunitate rapidă, simplă și eficientă de a comercializa produse de calitate direct de la producător. Puteți obține oferte avantajoase de preț pentru achiziții de volum, și salvați resurse importante, precum timp și bani. 

Dacă ai un magazin online sau fizic și dorești să vinzi scaunelebăncilefotoliilecanapelele și mesele produse de firma noastră, te rugăm să iei legătura cu noi prin email la adresa contact@escaun.ro sau la numărul de telefon 0743854732

Deasemenea ne poți contacta și cu ajutorul formularului de CONTACT.

De ce să alegi produsele noastre?

Suntem specializați în fabricarea și vânzarea de articole de mobilier lucrate manual, de înaltă calitate.

Fiecare dintre piesele noastre sunt realizate exclusiv din materiale de calitate superioară (piele de bivol, stofă, lemn de stejar). Este preocuparea noastră să îndeplinim dorințele și exigențele clienților noștri. Poți alege dintr-o gamă variată de produse, potrivite oricărui tip de business.

Produsele fabricate de eScaun.ro sunt dezvoltate și proiectate de echipa noastră, având un design unic pe piață. 

Contactează-ne și povesteste-ne despre business-ul sau proiectul tău.

În speranța unei colaborări de succes, vă mulțumim și vă stăm la dispoziție.

Trimite cu încredere un e-mail la contact@escaun.ro sau completează formularul de CONTACT.

Pentru întrebări și informații suplimentare ne gasiti si la: 0743 854 732

eScaun.ro face parteneriate cu designerii?

PENTRU ARHITECTI SI DESIGNERI

Te invităm să devii partenerul nostru

Te ajutăm cu mobilier pentru proiectul tău

Știm că secretul unei amenajari de succes este influențat de cele mai mici detalii, de aceea credem ca împreuna cu designerii putem crea un spațiu cu elemente de mobilier unice.

Ai un proiect pentru care intenționezi să recomanzi scaunebăncifotoliicanapele sau mese?

Te ocupi de proiecte de design de interior pentru clienții tăi, amenajezi apartamente pentru vânzare / închiriere / staging sau plănuiești să amenajezi birourile companiei? 

Escaun.ro iți vine în ajutor cu piese de mobilier care au un design modern, inovator și nou. 

Ești interesat de un parteneriat de lungă durată cu un producător de mobilier? 

Suntem bucuroși să te putem ajuta! Noi îți oferim oferte personalizate și reduceri speciale, asigurăm transportul și livrarea produselor în cel mai convenabil mod și vom inspecta cu atenție produsele înainte de expediere. Pentru gama de culori mai extinsa ale produselor noastre,te rugam sa ne contactezi.

Cu ajutorul eScaun.ro poți amenaja apartamente și case standard, proprietăți rezidențiale de lux, cabane și case de vacanță, dar și spații nerezidențiale, cum ar fi clădiri administrative și birouri sau sucursale pentru contactul cu clienții. 

Extinde-ți activitatea, gama de produse și servicii impreună cu firma noastră și ne vom dezvolta reciproc în acest sector de activitate. Dacă dorești să începem colaborarea putem rezerva și pe site-ul eScaun.ro un loc special, care să facă trimitere către site-ul web al afacerii tale. 

 

Harta profesionistilor cu care colaboram nu este completa, contacteaza-ne oricand si rezerva-ti un loc la noi pe site pentru judetul sau orasul unde iti desfasori activitatea.

Trimite cu încredere un e-mail la contact@escaun.ro sau completează formularul de CONTACT.

Pentru întrebări și informații suplimentare ne gasiti si la: 0743 854 732

Exista un ghid al dimensiunilor produselor eScaun.ro?

Dimensiunile si caracteristicile produselor vandute de eScaun

Unele produse nu corespund exact cu dimensiunile clasice. Din acest motiv am creat aceasta pagina, unde descriem dimensiunile produselor noastre în detaliu.

Mese: 180 x 100 x 77 x 3 cm (Lungime x Adâncime x Înalțime x Grosimea blatului)

Scaune: 87 x 57 x 63 x 52 cm (Înalțime totală x Adâncime x Lățime x Înălțime șezut)

Banci Dining: 106 x 76.5 x 61 x 56 cm (Înalțime totală x Adâncime x Lățime x Înălțime șezut)

Fotolii: 81 x 64 x 78 x 46 cm (Înalțime totală x Adâncime x Lățime x Înălțime șezut)

Toata detaliile aici

Care sunt produsele vandute de eScaun.ro?

Scaune, fotolii, banci si mese fabricate in Romania de eScaun

Dragostea pentru interioare unice și cererea de mobilier de înaltă calitate, îmbinate cu peste 10 ani de experientă, constituie fundamentul companiei noastre. Suntem specializați în fabricarea și vânzarea de articole de mobilier lucrate manual, de înaltă calitate, pentru casă și birou.

Produsele fabricate sunt scaunebăncifotolii, canapele și mese, toate fabricate manual, inovatoare în design și material. Toate produsele sunt realizate cu cea mai mare atenție și grijă. 

La noi vei găsi scaune de barscaune de livingscaune de birou și scaune de bucătărie, din piele și/sau stofă. De asemenea producem fotolii, canapele și bănci pentru dining, din piele de bivol și/sau stofă. Pe de altă parte suntem specializați și în mese din lemn masiv de stejar.

Scaunele sunt fabricate în principal dintr-un cadru de oțel în combinație cu piele de bivol și/sau material (stofă), iar mesele stau pe o structură metalică și un blat din lemn masiv de stejar.

Fiecare dintre piesele noastre sunt realizate exclusiv din materiale de înaltă calitate. Este preocuparea noastră să îndeplinim dorințele și exigențele clienților noștri. Selecția noastră mare de mese, scaune, canapele și fotolii sunt potrivite pentru toate spațiile și pentru un confort excepțional.

Produsele noastre pot înfrumuseța atât interioarele imobilelor private cât și interioarele hotelurilor, restaurantelor, birourilor sau cafenelelor. Se potrivesc cu orice stil, fie cu stilul industrial (al cărui design mizează pe lemn, piele, fier, oțel și forme brute, nefinisate), fie cu stilul alpin chic (al cărui design combină mobilierul modern și contemporan cu elemente brute), sau cu stilul scandinav (care folosește materiale naturale, mai ales lemnul, care oferă acel sentiment de căldură).

eScaun.ro acționează ca un element de legătură între producție și clientul final. Acest lucru ne permite să răspundem tuturor solicitărilor specifice clienților și să le punem în aplicare.

Am început această călătorie din dorința de a aduce în casele clienților noștri produse cu design original, atent lucrate, pregătite să înfrumusețeze orice spațiu. Produsele noastre de înaltă calitate sunt opțiune pentru cei care doresc rezistență și durabilitate, pentru că acestea sunt cele mai importante doua principii ale noastre.

Produsele fabricate de eScaun.ro sunt dezvoltate și proiectate de echipa noastră, având un design unic pe piață. eScaun.ro este locul în care sufletul și materia se combină într-un mod care tinde spre perfecțiune, o simfonie de forme, materiale, culori, dimensiuni, atingeri și trăiri, armonios orchestrate de bagheta unei echipe profesioniste.

Viața este inspirație, este emoție, frumusețe latentă și pasiune vie, este un univers pus în mișcare de ideile noastre în materie de mobilier.

Vă stăm la dispoziție să ne contactați dacă aveți nelămuriri cu privire la oricare dintre produsele sau serviciile noastre. 

Care sunt conditiile de garantie ale produselor eScaun.ro?

CONDIȚII DE GARANȚIE

GARANȚIA PRODUSELOR

Garanția se asigură în baza facturii fiscale, a certificatului de garanție care trebuie sa fie corect completat, a produsului ce face obiectul garanției, împreuna cu o menționare scrisă a defectului. Obiectul achiziționat este necesar să-l prezentați cu toate accesoriile cu care produsul a fost livrat.

În timpul perioadei de garanție producătorul își rezerva dreptul de a repara sau înlocui subansamblul care se dovedește a fi defect.

Garanția acoperă numai acele defecte care apar în folosirea normală a produsului și nu se aplică pentru acțiunile ce nu sunt conforme instrucțiunilor de utilizare (loviri mecanice, zgarieturi, depășire greutate maximă admisă etc).

Întreținerea și reparațiile în termen de garanție se execută de către compania eScaun.ro.

Costul trimiterii produsului pentru care se acordă garanție la unitatea service, cade în sarcina cumparatorului, firma noastră suportând costul trimiterii produsului reparat la cumpărător.

Perioada de rezolvare a reclamației de la data sesizarii este cea prevăzută de lege, garanția prelungindu-se cu durata în care a fost produsul în reparație.

În cazul în care produsul nu poate fi reparat, el va fi înlocuit cu un alt produs ales de cumparator, cu plata diferențelor de preț.

În cazul în care cumpărătorul nu dorește un alt produs, clientului i se returnează suma plătită pe produs, diminuată proporțional cu numărul de luni de utilizare a produsului din cele 24 de luni de garantie. (ex: dacă produsul a fost utilizat 6 luni de zile, se returnează 6/24 = 75% din suma plătită inițial).

Care sunt conditiile de retur ale produselor eScaun.ro?

CONDIȚII DE RETURNARE

Ce se întâmplă în cazul în care clientul primește un produs cu defect / care nu corespunde cerințelor?

S.C. FIESTA IW S.R.L vă roagă ca toate produsele să fie verificate imediat ce le-ati primit. 

Ne puteți informa asupra oricăror daune sau discrepanțe în termen de 3 zile lucrătoare de la data livrării. 

Orice reclamație privind starea produselor livrate către cumpărător va fi semnalată în scris completand formularul de pe pagina de contact sau la adresa de e-mail contact@escaun.ro. Va trebui să furnizați numărul facturii, numele produsului, daunele pretinse iar, acolo unde este cazul, și poze.

S.C. FIESTA IW S.R.L dorește să aducă la atenția clientului, că dreptul de returnare nu se aplică în următoarele situații:

- pentru comanda de mărfuri care sunt realizate după specificațiile clientului sau sunt clar adaptate nevoilor personale;

- produsele personalizate sau cele care au fost realizate dupa cerintele dumneavoastra;

- în cazul anulării unei comenzi a unor produse personalizate ce au intrat în procesul de execuție, veți fi de acord sa plătiți întreaga sumă pentru produsele respective;

- produsele despre care se observa ca au fost folosite;

- produsele cu defect ce au fost deteriorate după ce le-ati primit sau în timp ce le returnati;

 

Cine este răspunzător de plata taxelor de livrare în cazul returnării produselor?

Taxele de livrare vor fi responsabilitatea cumpărătorului cu excepția cazurilor când produsele sunt deteriorate, cu defecte sau incomplete.

Atragem atenția că, în cazul în care produsele a căror returnare se solicita prezintă ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgârieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsă, ne rezervăm dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o sumă din valoarea produsului, sumă ce va fi comunicată după evaluarea prejudiciilor aduse.

 

În cât timp se returnează banii înapoi?

În cazul exercitării dreptului legal de returnare a produsului, rambursarea contravalorii acestuia se va face în cel mult 30 de zile de la retur.

Suma înapoiată cât și condițiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

“Clienți” sau “consumatori” sunt DOAR PERSOANELE FIZICE. Clienții cu personalitate juridica nu au dreptul să denunțe unilateral contractul, legislația în domeniu referindu-se doar la persoanele fizice.

Care sunt conditiile de plata si livrare ale produselor eScaun.ro?

INFORMAȚII DE LIVRARE

IMPORTANT! 

Din cauza faptului că fiecare produs este fabricat la cerința clientului, nu se poate garanta existenta în stoc permanentă a produselor prezente pe site, și există posibilitatea ca să apare întârzieri la livrari sau să nu se poată livra o anumită comandă. In aceste cazuri speciale, eScaun.ro are dreptul de a anunța clientul despre aceaste întârzieri.

Transportul este GRATUIT pentru toate comenzile.

ATENȚIE! Unele produse vin DEZASAMBLATE, astfel încât clientul este nevoit să asambleze produsele după livrare. Printre aceste produse se numără: mesele și scaunele

Pe fiecare cutie este lipită hârtia cu datele clientului și produsul comandat, iar factura și certificatul de garanție se vor trimite prin e-mail.

Nu se acordă transport gratuit în zonele izolate terestre (Sulina, Sf Gheorghe, etc).

In cazul in care nu veti fi gasit la termenul stabilit pentru livrare, curierul va pastra bunurile comandate inca 1 – 3 zile incercand contactarea dvs. pentru a finaliza livrarea. In cazul in care nu veti fi gasit si produsul se va intoarce la noi, NU se va returna suma comenzii, dar aveti posibilitatea unei retrimiteri contracost a comenzii.

Firma S.C. FIESTA IW S.R.L nu răspunde de eventualele deteriorări ale produselor ce sunt transportate necorespunzător prin intermediul curierilor.

Produsele trebuie sa ajunga la destinatie 

Între 6-8 săptămâni de la comanda plasată pe site- ul nostrueScaun.ro

Vă rugăm să ne contactați telefonic în cazul în care coletul dumneavoastră întârzie peste aceste termene!

Care sunt materialele folosite la produsele cu structura metalica?

PIELEA NATURALA DE BIVOL

Pielea naturală de bivol (BUFFALO) este numărul nostru unu atunci când vine vorba de pielea folosita pentru scaune. Pielea este prelucrată cu o grijă deosebită, vopsită manual, patinată în mod repetat și cerată, rezultând o suprafață foarte plăcută, ușor de întreținut, cu un aspect individual.

Pielea de bivol se caracterizează printr-o structură tipică granulată în care canalele părului sunt clar vizibile. Ea se estompează în timp, dându-i caracterul tipic. Pielea este realizată pe partea granulată, care se caracterizează prin diverse leziuni, cum ar fi cicatrici vindecate și mușcături de insecte, zone cu chelie sau îngroșate. Aceste detalii dau pielii de bivol aspectul rustic, natural.

BUFFALO NEGRU (COLE)

BUFFALO BRANDY

BUFFALO MARO INCHIS

BUFFALO COGNAC

BUFFALO ROSU

BUFFALO GALBEN

BUFFALO ANTRACIT  SPALAT

BUFFALO ANTRACIT

BUFFALO ALBASTRU

BUFFALO MUSTAR

BUFFALO PETROL

BUFFALO TAUPE

BUFFALO OLIVE

BUFFALO TAUPE

BUFFALO COGNAC INCHIS

Pielea naturală de bivol (BOTSWANA) este vopsită manual în Italia, rezultând o schemă de culori foarte frumoasă și uniformă. Procesul de finisare este rotunjit cu o grijă deosebită pentru a face scaunul dumneavoastră deosebit de moale și confortabil.

Pielea de bivol Botswana are o textură distinctivă, cu un aspect granulos și un finisaj natural. Această textură conferă un aspect elegant și autentic produselor de mobilier din piele. Pielea de bivol Botswana reprezintă o alegere premium pentru cei care apreciază calitatea, durabilitatea și sustenabilitatea în produsele lor din piele.

BOTSWANA MARO

BOTSWANA COGNAC

BOTSWANA TAUPE

BOTSWANA GREY

BOTSWANA OLIVE

Piele naturală de bivol (STELVIO)  este o piele de bivol specială din Asia, care este vopsită manual în Italia. Pielea noastră Stelvio este, de asemenea, tratată cu produse de îngrijire speciale care fac suprafața deosebit de strălucitoare și rezistentă la uzură.

Textura sa unică este fină și catifelată la atingere, oferind o senzație de lux și rafinament. Fiecare bucată de piele de bivol Stelvio este caracterizată de un model natural distinctiv, cu nuanțe variate și adânci, care îi conferă un aspect autentic și atrăgător.

Datorită procesului de prelucrare meticulos, pielea de bivol Stelvio este întărită și tratată pentru a rezista în timp și pentru a menține frumusețea sa inițială.

STELVIO NISIP (SAND)

STELVIO GRI (GREY)

STELVIO VERDE (GREEN)

STELVIO MARO  (BROWN)

STELVIO MASLINIU  (OLIVE)

STELVIO NEGRU (OFF BLACK)

Pielea ecologica (BULL) este formata din fibre microscopice care împreună formează o suprafață foarte plăcută și moale, extrem de eleganta, ușor de întreținuta.

Pielea ecologică Bull este o opțiune sofisticată și eco-friendly pentru cei care doresc să aducă frumusețea și eleganța în spațiul lor. Această piele sintetică de înaltă calitate este inspirată de textura și aspectul natural al pielii de taur, oferind o alternativă sustenabilă și etică la produsele tradiționale din piele animală.

Textura pielii ecologice Bull este remarcabil de autentică, replicând cu precizie detalii precum nuanțele, porii și gradațiile de culori întâlnite în pielea animalului. Cu o finisare netedă și moale la atingere, această piele sintetică îmbină confortul și luxul într-un mod inovator și responsabil.

BULL CAMEL

BULL FOREST

BULL GRAFIT

BULL MARO INCHIS

BULL BROWN

BULL COGNAC

BULL ALBASTRU INCHIS

BULL EUCALYPTUS

BULL GRAPHITE

BULL GRI

BULL LIVER

BULL MOSS

BULL NIAGARA

BULL THYME

BULL BRANDY

CATIFEAUA SI STOFA

Orice material textil poate fi folosit pe toate scaunele din colectia noastra. Dar alegerea materialului preferat poate fi uneori destul de dificilă. Suntem bucuroși să vă sfătuim în acest sens și să vă ajutăm cu câteva sfaturi practice.

Catifeaua (ADORE & BONNIE), cunoscută și sub numele de velur, este o țesătură moale și strălucitoare. Țesătura are un aspect luxos și se potrivește bine cu diferite stiluri de interior. Țesătura moale de catifea este confecționată din bumbac țesut cu bucle deschise. Buclele sunt tăiate, creând „păruri” mici care conferă catifelei aspectul său distinctiv.

ANTHRACITE 67

CLAY 84

COPPER 126

DARK GREY 68

DOLPHIN 180

GOLD 132

HUNTER 156

LATTE 211

MOSS 59

NATURAL 01

NIGARA 158

OYSTER 175

PETROL 56

SAND 03

STEEL 149

BLACK 100

GREEN 400

BRICK 312

WALNUT 815

TAUPE 808

Stofa (FUSION), oferă o senzație moale la atingere, având o prindere plină și lânoasă, conferind mobilierului un aspect bogat. Țesătura este caracterizată de nuanțe multicolore, adăugând un plus de diversitate și atracție vizuală.

ARMY 14

BRANDY 127

COPPER 126

CREAM 02

DESSERT 109

STEEL 149

THYME 206

WOOD 108

Stofa (SILINT), aceasta este o țesătură de mobilă, potrivită atât pentru tapițerie strânsă, cât și pentru tapițerie lejeră, rezistentă (tratată cu un finisaj care respinge umezeala) și se poate spăla la mașină la 30 grade. Silent este moale, are o prindere plină și lânoasă, un aspect bogat, iar țesutura are un aspect multicolor.

Stofa (ALPIN), structura de suprafață moale si elegantă a țesăturii de stofa face din fiecare piesa de mobilier un adevărat element de design si bun gust.

Stofa (AMORE), este un material plușat, având o ținută elegantă. Textura materialului este una fină si plăcută la atingere.

Stofa (MITO), este un material textil de înaltă calitate, fabricat din fibre fine și moi, cum ar fi lâna merinos sau casmirul. Este cunoscută pentru textura sa luxuriantă și fină, precum și pentru capacitatea sa de a oferi căldură și confort.

Stofa (BALTIMORE), un material texturat, foarte elegant, caracterizat prin rezistenta si calitate.

SILENT ASH GREY 40

SILENT DARK GREY 68

SILENT LIVER 10

SILENT NATURAL 01

SILENT BRONZE 116

ALPINE BEIGE 05

ALPINE ONYX 169

ALPINE STEEL 149

ALPINE THYME 206

ALPINE CHAMPAGNE 106

AMORE OCEAN

AMORE MUSTAR

AMORE KHAKI

MITO ANTRACIT

MITO ASH GRI

MITO BEJ

MITO COGNAC

MITO DESSERT

MITO VERDE

MITO HUNTER

MITO MUSTAR

MITO NATURAL

MITO OTEL

BALTIMORE BEJ

BALTIMORE ANTRACIT

BALTIMORE KHAKI

BALTIMORE MOUSE

BALTIMORE PISTACHIO

CULORI PICIOARE

Vopsirea în câmp electrostatic a cadrului de metal de la produsele fabricate de eScaun.ro are avantajul de a oferi un rezultat de o calitate superioară, spre deosebire de tehnica obișnuită. Astfel, se pulverizează un strat de vopsea de o rezistență mai mare, care se distribuie uniform pe suprafața pe care se aplică. Fiind sub formă de pulbere, culoarea nu curge și nici nu apar diferite acumulări care pot să afecteze distribuția acesteia sau aspectul vizual.

Există 3 etape esențiale de care tinem cont în procesul de vopsire electrostatică:

– aceasta începe cu curățarea minuțioasă a suprafeței ce urmează să fie vopsită.
– următorul pas este introducerea obiectului curățat în cabina de vopsire, unde se aplică un strat uniform, bine distribuit.
– in final, obiectul trebuie plasat într-un cuptor special, la temperaturi ridicate, unde este lasăt până în momentul în care vopseaua se usucă și se poate folosi.

O alta metoda se numeste metoda de vopsire in camp electrostatic cu vopsea lichida

Metoda de vopsire cu lichid in camp electrostatic cu vopsea lichida pe baza de solvent sau pe baza de apa s-a dovedit a fi din ce in ce mai folosita, avand un numar mare de avantaje care nu pot fi ignorate.

– se elimina obligativitatea de a folosi un cuptor de polimerizare
– eliminam deci costurile suplimentare
– putem vopsi piese de dimensiuni mari, care nu pot fi introsuse in cuptor.
– timpul alocat vopsirii scade in mod considerabil
– echipamentul de vopsire se poate transporta usor
– pierderile de vopsea sunt aproape inexistente.


Culorile oferite sunt următoarele:

NEGRU 05

BRONZE ANTIQUE

BROWN COPPER

CHAMPAGEN

GRI

MAGNUM

MOCCA

PATINA

OLD BRASS

ALUMINIUM

GOLD

FINISAJELE LEMNULUI NATURAL DE STEJAR

Lemnul natural de stejar este un material foarte popular, are rezistență ridicată și calități estetice excelente. Textura spectaculoasă și o gamă largă de nuanțe ne permite sa fabricam mese într-o varietate mare de stiluri.

Diferite metode de prelucrare fac posibilă obținerea unei palete bogate de nuanțe calde și reci, cu grade diferite de saturație. Stejarul poate fi întotdeauna recunoscut printr-un model caracteristic bine conturat.

eScaun.ro foloseste la mese urmatoarele tipuri de nuante de stejar și canturi:

POLE GREY

NATURAL

SEPTEMBER

CINNAMON

BASIC

CREAMY WHITE

DEER BROWN

BLACK SKY

BLAT TESIT

BLAT STANDARD DREPT

Care sunt materialele folosite la produsele cu structura din lemn?

MATERIALELE FOLOSITE LA PRODUSELE CU PICIOARE DIN LEMN

Materialele disponibile pentru produsele noastre cu picioare din lemn includ catifeaua, stofa și pielea naturală. Catifeaua, cu textura sa moale și luxuriantă, adaugă o notă de rafinament și confort, perfectă pentru momentele de relaxare. Stofa, cu diversitatea sa de modele și culori, oferă o gamă largă de opțiuni pentru a vă personaliza spațiul în conformitate cu preferințele dvs. Pielea naturală, cu eleganța sa clasică și durabilitatea remarcabilă, adaugă un plus de lux și distincție oricărei piese de mobilier.

Vă invităm să explorați culorile disponibile pentru fiecare material, de la nuanțe vibrante și îndrăznețe la tonuri mai neutre și elegante. Indiferent de preferințele dvs. de design, suntem aici pentru a vă ajuta să găsiți piesa perfectă care să completeze și să îmbogățească decorul dvs. interior. Alegeți calitatea, confortul și rafinamentul!

PIELEA NATURALA MADRAS

Pielea naturală (MADRAS), cu o textură delicată și o finisare rafinată, pielea Madras aduce un plus de eleganță și rafinament oricărui produs. Cunoscută pentru durabilitatea sa remarcabilă și pentru aspectul său distinctiv, pielea Madras este alegerea perfectă pentru cei care apreciază calitatea și stilul autentic. Încântați-vă simțurile cu atingerea fină și aroma distinctivă a pielii Madras, și bucurați-vă de confortul și eleganța oferite de această materie primă deosebită.

BORDO

BROWN

NAVY BLUE

PISTACHIO

BEIGE

HONEY

CREAM

COFFEE

RHINO

DARK BROWN

STEEL

ELEFANT

IVORY

WHITE

PURE WHITE

RED

MUSTARD

CAFFE MILK

STONE

HAZEL

CATIFEAUA LUCIOASA RIVIERA

Catifeaua lucioasă (RIVIERA), cu o textură fină și moale, adaugă o notă de eleganță oricărui interior. Cunoscută pentru culorile sale vibrante și strălucirea sa delicată, catifeaua Riviera îmbină perfect confortul cu stilul. Încântați-vă simțurile cu atingerea delicată și aspectul elegant al catifelei Riviera, și transformați-vă spațiul într-un sanctuar al confortului și frumuseții.

RIVIERA-16

RIVIERA-21

RIVIERA-24

RIVIERA-26

RIVIERA-28

RIVIERA-29

RIVIERA-34

RIVIERA-36

RIVIERA-38

RIVIERA-41

RIVIERA-51

RIVIERA-56

RIVIERA-59

RIVIERA-61

RIVIERA-62

RIVIERA-63

RIVIERA-69

RIVIERA-74

RIVIERA-76

RIVIERA-79

RIVIERA-80

RIVIERA-81

RIVIERA-82

RIVIERA-87

RIVIERA-91

CATIFEAUA MATT VELVET

Catifeaua (MATT VELVET) este o catifea mată, este acoperită cu un strat protector special, creând un strat hidrofob care protejează împotriva scurgerilor rapide de lichide. Acest lucru împiedică țesătura să absoarbă imediat apa, determinând condensarea lichidului pe suprafața țesăturii.

VELVET 06

VELVET 08

VELVET 09

VELVET 29

VELVET 34

VELVET 38

VELVET 48

VELVET 59

VELVET 61

VELVET 63

VELVET 68

VELVET 69

VELVET 72

VELVET 73

VELVET 74

VELVET 75

VELVET 77

VELVET 79

VELVET 83

VELVET 85

VELVET 93

VELVET 97

VELVET 99

CATIFEAUA BOUCLE TILIA

Catifeaua boucle (TILIA) este o țesătură luxoasă și elegantă, cunoscută pentru textura sa fină și aspectul său strălucitor. Culorile bogate și profunde ale acestui material adaugă o notă de rafinament și eleganță.

TILIA 01

TILIA 56

TILIA 52

TILIA 17

TILIA 85

TILIA 75

TILIA 90

TILIA 83

TILIA 77

TILIA 86

TILIA 62

TILIA 37

TILIA 39

TILIA 03

TILIA 100

STOFA LARS DAVIS

Stofa (LARS DAVIS), oferta o gama larga de culori, materialul este de inalta calitate cu efect de melanj, design unic si foarte placut la atingere. Cunoscută pentru durabilitatea sa, această stofă este alegerea ideală pentru orice incapere.

LARS 76

LARS 59

LARS 68

LARS 77

LARS 88

LARS 81

LARS 79

LARS 73

LARS 89

LARS 93

LARS 07

LARS 35

LARS 87

LARS 45

LARS 82

LARS 75

LARS 62

LARS 92

LARS 27

LARS 74

STOFA PRIMO

Stofa (PRIMO)este un material textil de calitate superioară, apreciat pentru durabilitatea și aspectul său elegant. Fabricată din fibre naturale sau sintetice de cea mai înaltă calitate, această stofă se remarcă prin finisajele sale fine și aspectul său luxos.Prin textura sa moale și suplă, stofa Primo oferă un confort excepțional și o estetică rafinată, fiind preferată în designul de interior.

PRIMO 05

PRIMO 72

PRIMO 48

PRIMO 80

PRIMO 88

PRIMO 92

PRIMO 89

PRIMO 68

PRIMO 73

PRIMO 61

PRIMO 52

PRIMO 16

PRIMO 96

PRIMO 84

PRIMO 15

STOFA TERRA

Stofa (TERRA) oferta o gama larga de culori, materialul este de inalta calitate, design interesant, cu aspect de catifea, foarte placut si moale la atingere fiind ECO FRIENDLY si PET FRIENDLY.Finisarea tesaturii Terra se bazeaza pe nanoparticule, a caror compozitie este foarte eficienta in blocarea patrunderii murdariei. Drept urmare, este posibila indepartarea celor mai dificile pete fara utilizarea de detergenti. Cu tehnologia Easy Clean, petele pot fi pur si simplu eliminate cu apa sau sapun. Ketchup, cafea sau chiar petele de stilou pot fi indepartate cu usurinta.

TERRA 06

TERRA 28

TERRA 61

TERRA 39

TERRA 33

TERRA 29

TERRA 73

TERRA 88

TERRA 59

TERRA 13

TERRA 79

TERRA 72

TERRA 92

TERRA 63

TERRA 96

TERRA 76

TERRA 69

TERRA 26

TERRA 80

TERRA 75

TERRA 58

TERRA 99

CULORI PICIOARE LEMN

Adăugați o notă de personalitate și stil fiecărui produs cu gama noastră variată de culori pentru picioarele din lemn. De la tonuri naturale și calde, la culori vibrante și moderne, vă oferim o paletă bogată pentru a vă personaliza produsele.

Indiferent dacă doriți să accentuați caracteristicile tradiționale ale lemnului sau să aduceți un strop de modernitate în decorul dvs., culorile noastre pentru picioarele din lemn vă permit să vă realizați viziunea cu ușurință. Alegeți culorile care se potrivesc cel mai bine esteticii dvs. și transformați fiecare piesă într-o expresie autentică a stilului dvs. personal.

GOLD

ALBICIOS

GREIGE

GRI

NATUR 563

NATURAL L8

GRI SPALAT

NUC

CIRES

ALB

COLONIAL

WENGE

PROTECTIE PICIOR SCAUN

Descoperiți eleganța și durabilitatea într-o singură piesă cu scaunele noastre din lemn, dotate cu protecție la picior din metal, disponibile într-o varietate de culori vibrante. Fie că alegeți un scaun clasic sau unul modern, fiecare piesă este proiectată pentru a îmbina farmecul natural al lemnului cu robustețea metalului, oferindu-vă un mobilier care rezistă în timp și arată minunat în orice spațiu.

AURIU

ARGINTIU

VINTAGE

FARA PROTECTIE

Care sunt materialele folosite la produsele de design?

MATERIALELE FOLOSITE LA PRODUSELE CU DESIGN UNICAT

Vă invităm să explorați universul nostru creativ, unde fiecare piesă de mobilier sau accesoriu este o operă de artă în sine.

Fiecare produs este creat cu atenție și pasiune folosind materiale de cea mai înaltă calitate, selecționate cu grijă pentru a asigura nu doar estetica excepțională, ci și durabilitatea și funcționalitatea pe termen lung.

Indiferent dacă este vorba despre scaune, canapele, mese sau alte accesorii, fiecare element este realizat cu materiale premium, inclusiv catifea, stofă, piele naturală și multe altele. Fiecare material este ales pentru a sublinia unicitatea și frumusețea designului nostru, aducând un plus de eleganță și rafinament în orice spațiu.

Fiecare piesă este disponibilă într-o varietate de culori și finisaje, permițându-vă să vă personalizați spațiul în conformitate cu gusturile și preferințele dvs. individuale.

Indiferent că căutați să vă împrospătați decorul interior sau să adăugați un accent deosebit în cameră, suntem aici pentru a vă oferi produse cu design unicat, create cu pasiune și dedicare pentru a aduce bucurie și inspirație în viața dvs. Alegeți calitatea și originalitatea cu produsele noastre cu design unicat și transformați-vă spațiul într-un refugiu al stilului și frumuseții.

PIELEA NATURALA DE BIVOL

Descoperiți autenticitatea și durabilitatea în fiecare detaliu cu pielea naturală de bivol. Cunoscută pentru rezistența sa remarcabilă și frumusețea sa distinctivă, pielea de bivol aduce un plus de eleganță și rafinament fiecărei piese de mobilier sau accesorii.

Cu textura sa fermă și aspectul său îmbietor, această piele naturală oferă un confort deosebit și un aspect deosebit, creând o atmosferă caldă și primitoare în orice încăpere. 

NEGRU MAT

ALBASTRU

VERDE

CAMEL

GRI

FUMEE

VERDE LAGUNA

LAMPRE

MARO

MASLINIU

MARO INCHIS

PIELEA NATURALA SIERRA

Pielea naturală de bivol (SIERRA), este cunoscută pentru finisajul său sofisticat și aspectul său neted și catifelat. Obținută din piei de înaltă calitate, pielea Sierra este tratată și finisată pentru a evidenția frumusețea sa naturală și pentru a oferi o suprafață moale și plăcută la atingere. Această piele de bivol este adesea utilizată în producția de articole de lux, cum ar fi gențile și accesoriile de modă, datorită aspectului său elegant și rafinat.

ANTRACIT

MARO KENIA

DUNE

MASLINIU

CATIFEAUA ADORE

Catifeaua (ADORE) cu o textură moale și matasoasă și o strălucire delicată, catifeaua ADORE adaugă un plus de eleganță și confort. Disponibilă într-o gamă largă de culori vibrante și tonuri subtile, această catifea captivantă se potrivește perfect oricărui stil de decor.

ANTRACIT

COGNAC

GRI INCHIS

ECRU

HUNTER

NIAGARA

PETROL

METAL

TABACCO

STOFA COCO

CARM

DENI

TURT

WOOD

MUST

PLUM

SEPI

SHEL

LIVE

LAVA

STOFA BELOVED

NATURE

SAHARA

GREY

BLACK

CHOCOLATE

ALMOND

CARAMEL

LEMON

MOUSE

LIGHT GREY

COFFEE

SAND

ANTHRACITE

STONE

BEIGE

CINNAMON

CREAM

STOFA RENEGADE

BRANDY

FOREST

INDIGO

CARMINE

TEAL

PLUMB

GRAPHITE

COPPER

WOOD

MUSTARD

DESERT

LIVER

STEEL

NATURAL

SHELL

STOFA CLOUD

AZURE

STONE

GOLD

COGNAC

HUNTER

BRICK

SHITAKE

GRAPHITE

INDIGO

MAGNOLIA

CLAY

WOOD

BEIGE

IVORY

STOFA VERBATEX

IVORY

GRI

CIOCOLATIU

STOFA BOUCLE ALPIN

IVORY

NATURAL

ONYX

CULORI PICIOARE LEMN

Descoperiți gama noastră variată de culori pentru picioarele din lemn, care vă permit să vă personalizați mobilierul în conformitate cu preferințele și stilul dvs. indidivual. De la tonuri naturale și calde de lemn de nuc sau stejar, până la finisaje vopsite în culori moderne și îndrăznețe, oferim o varietate de opțiuni pentru a completa orice design interior.

Indiferent dacă doriți să creați un aspect rustic și tradițional sau să adăugați o notă contemporană și vibrantă, culorile noastre pentru picioarele din lemn vă permit să vă transformați spațiul într-un refugiu al stilului și frumuseții. Alegeți culorile picioarelor din lemn care se potrivesc cel mai bine esteticii și preferințelor dvs. și transformați fiecare piesă de mobilier într-o operă de artă personalizată.

ENGLISH ANTIQUE

WEATHERED

LIGHT BROWN

MOCCA BLACK

OLD BASSANO

CUBAN ANTIQUE

CARBON

BLACK

CULORI LEMN BLAT MESE

Ne mândrim cu o gamă variată de culori și nuanțe, fiecare aducând propria sa poveste și calitate distinctivă în fiecare bucățică de lemn. De la tonuri calde și îmbietoare de stejar și nuc, până la eleganța și rafinamentul oferit de cireșul și mahonul întunecat, avem ceva pentru fiecare preferință și stil de decor.

Indiferent dacă vă doriți să aduceți în casă o notă rustică și plină de farmec sau sunteți în căutarea unei estetici moderne și minimaliste, lemnul natural este alegerea perfectă pentru a vă transforma spațiul într-un sanctuar al confortului și bunăstării.

Fiecare masă este creată cu atenție la detalii și expertiză artizanală, pentru a vă asigura că fiecare piesă este nu doar o simplă bucată de mobilier, ci o operă de artă funcțională ce va îmbogăți și încânta orice încăpere în care va fi plasată.

WILD OAK WEATHERED

RUSTICAL OAK NATURAL USA

WILD OAK OLD BASSANO

WILD OAK NATURAL OILED

RUSTICAL OAK NATURAL OILED

RUSTICAL OAK WEATHERED 2

RUSTICAL OAK BROWN USA

NATURAL ANTIQUE

WILD OAK PEBBLE GREY

NATURAL OILED

OLD BASANO

PEBBLE GREY

OAK BC SILVERBACK 2

SILVER BACK GREY

WHITE WASH

USA BROWN

WEATHERED

CARBON

MOCCA BLACK

RUSTICAL OAK WHITEWASH